Betaling / verzending / retourneren

Betaling en verzending

 
   

 

iDEAL

Betalen via iDEAL , Mistercah of Sofort Banking is de snelste manier om uw bestelling in huis te krijgen.

Als internetbankierder kunt u iDeal gelijk gebruiken, u hoeft zich niet eerst aan te melden. Het is net zo veilig en gemakkelijk als internetbankieren. iDEAL wordt ondersteunt door veel Nederlandse banken.

Hoe werkt iDEAL?

  1. U plaatst een bestelling in onze webwinkel.
  2. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor betalen met iDEAL.
  3. De kosten voor een iDEAL transactie worden door ons betaald .

  4. Na het bevestigen van de bestelling wordt er een pop-up scherm geopend waarin u een bank moet selecteren.
  5. U komt in uw internetbankier omgeving terecht en bevestigd de betaling op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  6. Het bedrag wordt direct van uw rekening overgemaakt.
  7. U ontvangt een email indien de betaling is gelukt.

Mijn betaling via IDEAL is niet goed gegaan. Wat nu?

Mocht U via IDEAL hebben betaald maar geen bevestigings e-mail hebben gehad. Dan is het mogelijk dat de betaling niet goed is gegaan. Mogelijk kom dit omdat de betaling niet goed is afgerond of dat de bank dan een storing heeft gehad. Controleer even op uw rekening of het afgeschreven is. Is dit niet het geval dan is er jammer genoeg geen andere mogelijkheid dan het geld via uw rekening over te maken.

Vooruit betalen.

Uw totaalbedrag kunt u vinden onder in de factuur die u per email ontvangt na de bestelling. Het bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL69RABO 01323.63.267. t.n.v. Atlas in Hoorn . Als de betaling  verwerkt is zal de bestelling verzonden worden . U krijgt hierover nog bericht.

Verzending:

Zodra de betaling verwerkt is gaat het pakket op de post . U krijgt hiervan nog een bevestiging via de mail .Wij versturen onze bestellingen via Dpd op maandag,dinsdag en donderdag.De volgende dag wordt deze bij u bezorgd.Heeft u iets besteld en ontvangen en voldoet dit niet aan uw verwachtingen , of is er sprake van breuk ( dit komt gelukkig erg weinig voor) dan kunt u het bestelde terugsturen binnen 14 kalenderdagen. U krijgt dan na ontvangst en controle van het bestelde door ons het aankoopbedrag terug .Terugsturen kan binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden naar : Atlas De Factorij 30 1689 AL Zwaag. Lees Hieronder bij retourneren.

Retourneren :

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@designfactorij.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

U kunt zelf kiezen met welke vervoerder u dit wilt retourneren. Wij versturen via Dpd en DHL  dit zijn zeer betrouwbare pakketbezorgers  met zeer weinig kans op breuk tijdens het vervoer.

 Na ontvangt en controle van uw retour zending , maken wij , mits onbeschadigd , het aankoopbedrag over op uw bankrekening. ( verzendkosten van de retorzending zijn voor rekening van de klant). 

U kunt ons ook bezoeken tijdens de openingstijden om te ruilen/ retourneren. Wij zijn geopend op ma. di. en do. van 12.-16.30 uur. uur De Factorij 30 1689AL  Zwaag (gem.Hoorn , Noord-Holland). Bellen kan altijd op 0229-246362

© 2010 - 2022 Design Factorij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel